Κατηγορία προϊόντων

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας στο: 86-0631-3581111 (International Business)

Φαξ: 86-0631-8805589

Προσθέστε: No.9 JiuLong Road, οικονομικής ανάπτυξης ζώνη, Wendeng, επαρχία Weihai City, Shandong, Κίνα 264400

Στείλτε μας email: sales@composite-china.com

Ώρες εργασίας:

Δευ-Σαβ (8:00 π.μ. - 17:00 μ.μ.)

Καλέστε μας όταν χρειάζεστε βοήθεια. Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να βοηθήσει

Σύνδεσμος ιστοσελίδας:

www.Composites-China.com

http://xinbocomposite.EN.Alibaba.com/

2016 η έμφαση ανάπτυξη της βιομηχανίας άνθρακα Fiber

- Aug 06, 2016 -


1. μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (uav) βιομηχανία. Μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (uav) είναι τώρα πολύ δημοφιλές προϊόν, η λειτουργική ποικιλότητα, όπως εναέρια, εξεταστικό περιβάλλον, αποτύπωση και χαρτογράφηση, ψεκασμό φυτοφαρμάκων, κλπ. Τώρα η δημοφιλής τάση είναι η χρήση των ινών άνθρακα υλικών μη επανδρωμένου αεροσκάφους μέρη, επειδή είναι πολύ ελαφρύ σε βάρος, υψηλής αντοχής, βοηθά να ξεπεραστεί η αντίσταση ψηλά.

3K-υφαντά-carbon-fiber - φύλλα


2. η αυτοκινητική βιομηχανία. Ινών άνθρακα χρησιμοποιείται στο αυτοκίνητο για το καιρό, τα τελευταία χρόνια, αστικές αυτοκίνητα άρχισαν να χρησιμοποιούν ανθρακονήματα μέρη, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε auto ελαφρύ, οπτική εμφάνιση του άποψη είναι πολύ όμορφη, μοντέρνα, δημοφιλή από τους νέους.

ανθρακονήματα μηχανικό βραχίονα


3. Μηχανήματα μεταποιητικής βιομηχανίας. Ίνες άνθρακα μπορεί να αντί για μέταλλο που χρησιμοποιείται στην κατασκευή του χειραγωγού μηχανικό βραχίονα, και άλλα εξαρτήματα, μηχανικά ασπίδα, η αντισεισμική απόδοσή είναι καλό, καλό για γρήγορη και σταθερή λειτουργία του μηχανήματος. Γενική μεταλλικά υλικά είναι εύκολο να σκουριάζει, δεν είναι το πρόβλημα.


4. υψηλή σιδήρου βιομηχανία. Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Κίνα είναι να οικοδομήσουμε σιδηροδρόμων μεγάλης ταχύτητας, πιο βολικό μεταξύ των διαφόρων πόλεων. Χρησιμοποιώντας ανθρακονήματα δομή προϊόντων, μπορεί να μειώσει βάρος, ταχύτητα, εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος.Παραπάνω τέσσερις περιοχές είναι το σημείο κλειδί για την ανάπτυξη της βιομηχανίας άνθρακα fiber στο μέλλον. Επιπλέον, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε ηχητικά μουσικά όργανα, αθλητικά είδη, έπιπλα, ιατρική βιολογία. Με την ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, χρησιμοποιώντας το φάσμα είναι ακόμη σε περαιτέρω επέκταση, μια τεράστια αγορά.


Related Products