Κατηγορία προϊόντων

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας στο: 86-0631-3581111 (International Business)

Φαξ: 86-0631-8805589

Προσθέστε: No.9 JiuLong Road, οικονομικής ανάπτυξης ζώνη, Wendeng, επαρχία Weihai City, Shandong, Κίνα 264400

Στείλτε μας email: sales@composite-china.com

Ώρες εργασίας:

Δευ-Σαβ (8:00 π.μ. - 17:00 μ.μ.)

Καλέστε μας όταν χρειάζεστε βοήθεια. Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να βοηθήσει

Σύνδεσμος ιστοσελίδας:

www.Composites-China.com

http://xinbocomposite.EN.Alibaba.com/

Ανάλυση αποτυχίας του μοτοσικλέτα σωλήνες 1

- Aug 07, 2016 -

Ανάλυση αποτυχίας

Κινητήρα στο χώρο εργασίας, εάν η εξάτμιση ουρά έχουν μπλε καπνό απαλλαγής, μπορεί να υπάρχει ένα φαινόμενο είναι ότι η κατανάλωση πετρελαίου πάρα πολύ γρήγορα, η αιτία της αποτυχίας τηςίνες άνθρακα σωλήναμπορεί να είναι ότι το ποσό του πετρελαίου είναι πάρα πολύ, πίεση συμπίεσης κυλίνδρων είναι μικρότερη από την καθορισμένη τιμή, πιστόνι και κύλινδρο διαστολής είναι πολύ μεγάλο, το δαχτυλίδι εμβόλων φθορά και κακή σφράγιση, πρώτα Ελέγξτε την ποσότητα του πετρελαίου, διότι πάρα πολύ πετρέλαιο είναι εύκολο να προκαλέσει το λάδι είναι επάνω.

Ελέγξτε τη στάθμη του πετρελαίου, και όχι μόνο μετά από έλεγχο σβέση της μηχανής, θα πρέπει να ελέγχεται και πάλι μετά από το Τερματισμός 10 λεπτά. Αν η στάθμη του λαδιού στην υψηλή πλευρά, θα πρέπει να εξάγονται ή εκτοξεύω το πετρέλαιο, το πετρέλαιο εάν η στάθμη λαδιού είναι φυσιολογικό, η χρήση της μηχανής και αρκετό καιρό, θα πρέπει να ελέγξετε έξω από πίεση κυλίνδρου και εμβόλου, δαχτυλίδι εμβόλων και φθορά τοίχο κυλίνδρων και κάνουν εκκαθάριση αυξάνει την πιθανότητα χάσμα αυξάνει το πετρέλαιο προς τα πάνω.

Κύλινδρος διαστολής φθορά, το έμβολο και κύλινδρο περισσότερο από τους κανόνες, απλά δεν βαρετή κύλινδρος, πιστόνι και ούτω καθεξής μέθοδος της αντικατάστασης. Για ακριβώς μετά την αναμόρφωση ή άλλαξε το δαχτυλίδι εμβόλων κινητήρα, συχνά λόγω δαχτυλίδι εμβόλων εσωτερική και εξωτερική τομή (λοξότμηση) εγκαθίσταται στο λάδι. Εάν εμφανίζεται αυτό το είδος της περίστασης, πρέπει να αντικαταστήσετε το δαχτυλίδι εμβόλων.


Related Products